Urheiluvalmennus Sotungin lukiossa

Kollaasi Sotungin lukion urheiluvalmennuksesta

Sotungin lukion urheilu- ja liikuntamyönteisessä ilmapiirissä kehityt lajissasi ja etenet opinnoissasi suunnitelmallisesti. Kaikkien lajien urheilijat saavat ammattivalmentajien ohjausta. Oma valmennusryhmä on jalkapallossa, jääkiekossa, salibandyssä, koripallossa, hiihdossa ja uinnissa. Muiden lajien yleisryhmässä harjoitellaan yksilöllisen suunnitelman mukaisesti kunkin lajin vaatimuksien mukaan. Harjoitteluolosuhteet ovat Sotungin lukiossa erinomaiset. 

‍Urheiluvalmennuksen yhteystiedot löydät täältä. 

Urhea 

‍Kaikki Sotungin lukion urheilijat kuuluvat pääkaupunkiseudun urheiluakatemiaan eli Urheaan. 

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea on vuonna 2003 käynnistynyt yhteistyöverkosto, joka auttaa urheilijoita yhdistämään urheilu- ja siviiliuran. Samalla se tukee laadukasta ja monipuolista valmentautumista eettisesti kestävällä pohjalla. Opiskelun ja valmennuksen rinnalla kolmas keskeinen tavoite on verkottaa urheilijan ja valmentajan tarvitsemat tukipalvelut helposti tavoitettavaksi tukiverkostoksi. 

Urhean oppilaitosverkostosta löydät jatko-opintojasi varten oppilaitoksia, joissa opiskelun ja urheilun yhdistäminen on edelleen mahdollista toisiaan tukevalla tavalla. Tutustu tarjontaan!  

Urhean kotisivulle pääset tästä linkistä. 

 

Urheiluvalmennuksen lajivalikoima