Kansainvälinen toiminta

Sotungin lukiossa kansainvälisyys on urheiluvalmennuksen ja etälukion ohella yksi koulumme vahvuusalueista. Sotungissa on tarjolla paljon mahdollisuuksia kansainväliseen toimintaan.

Sotungin lukiolle on myönnetty Erasmus+ -akkreditointi, eli laatuvarmistettu Erasmus+ -jäsenyys vuosiksi 2021-2027. Se takaa koululle mahdollisuuden hakea rahallista tukea niin yksilö- kuin ryhmäliikkuvuuksiin. Akkreditointia varten lukiolle on laadittu Erasmus+ -suunnitelma, missä kytketään opiskelija- ja opettajaliikkuvuudet yhteen koulun kehittämistyön kanssa.

Ajankohtaiset

Näkökulmia Euroopan unioniin

Blogi Sotunki maailmalla

Sotungin lukio sai lukuvuodelle 2022 - 2023 rahoituksen EU:n Jean monnet - ohjelmasta. Rahoituksella toteutetaan EU-aiheinen projekti, jossa...

Samanlainen ja erilainen Rheine

Blogi Sotunki maailmalla

Sotungin lukion opiskelijat Noona, Vivian ja Toni viettivät kaksi viikko Erasmus+ -vaihdossa Saksan Rheinessa. Lue heidän vaihtokokemuksistaan.

Erasmus+ changes lives

Blogi Sotunki maailmalla

Bert shares his experiences as a Erasmus+ trainee at Sotungin lukio.

EYP – nuorten keino vaikuttaa

Blogi Sotunki maailmalla

Kuuden opiskelijan ryhmä Sotungin lukiosta osallistui Euroopan nuorten parlamentin istuntoon Salossa 18.11. – 20.11.22. Lue heidän kokemuksistaan.

ERASMUS+ S.O.U.L. -projektimatka Brysseliin

Blogi Sotunki maailmalla

Kansainvälisen Erasmus+ S.O.U.L -projektin yhteiselle matkalle Sotungin lukiosta osallistuivat opiskelijat Sara Karjalainen ja Niklas Busk sekä...

Futarit Belgiassa

Blogi Sotunki maailmalla

Jalkapallovalmennukseen osallistuvat tytöt kävivät vierailulla kumppanikoulussamme KSOM Rozenbergissä. Lue matkaraporttimme Moliin, Belgiaan.

Sotunki maailmalla blogi