Teemestarin kirja Sotungin lukioteatterissa

Tiedote
Osa Teemestarin kirja -näytelmän maalattua julistetta, jossa sinisilmäinen ja punahiuksinentyttö.

Sotungin lukioteatteri esittää Sanna Majalahden sovituksen Emmi Itärännan teoksesta Teemestarin kirja Sotungin lukion liikuntasalin näyttämöllä.  19.12.2022 klo 18.00 ja Puurojuhlassa 21.12.2022 klo 18.30.

Sotungin lukioteatterissa on opiskelijoita kaikilta luokka-asteilta. Harjoitukset on aloitettu elokuun lopulla. Opiskelijat osallistuvat näyttämötyöskentelyn lisäksi myös tuotannolliseen työskentelyyn lavastuksen, puvustuksen, markkinoinnin sekä valo-ja äänisuunnittelun parissa.

Kutsumme teidät ylpeinä katsomaan esitystämme!

Näytökset:

  • Ennakko esitys 19.12 klo.12.15
  • Ensi-ilta esitys 19.12. klo.18.00
  • koululaisnäytökset 20.12 klo.9.00 ja 12.15
  • Puurojuhla 21.12 klo.18.30

Nordic Drama Corner esitysoikeuksien valvojana.

Teemestarin Kirjasta

Eletään Dystooppisessa tulevaisuudessa, kaukana pohjoisessa Skandinavian Unionin miehitetyllä alueella. Eletään aikaa suurien Öljysotien jälkeen kun suuret napajäätiköt ovat sulaneet, iso osa maapallosta on jäänyt veden alle ja juomavedestä on tullut valuutta, jota armeija säätelee.

Tässä maailmassa on vielä jäljellä Teemestareita, joiden ikiaikainen tehtävä on ollut lähteiden suojelu. Tämä tarina kertoo yhdestä heistä, Noria Kaitiosta, ja hänen taistelustaan oikeudenmukaisemman maailman puolesta!

Teemestarin kirja on aina ajankohtainen tarina suurista teemoista: ihmisen suhteesta luontoon, yhteiskunnan eriarvoisuudesta, vallan väärinkäytöstä ja yksilön eettisistä valinnoista, mutta myös ystävyyden voimasta ja toivosta! 
 

Avainsanat

Sotungin lukioTeatteri