Palveluryhmä: Koulutus

Tähän listautuvat kaikki sisällöt, joille on merkitty palveluryhmäksi koulutus. Sivustolla saattaa kuitenkin olla myös muuta koulutukseen liittyvää sisältöä.

Sotungin lukion uudet opiskelijat

Tiedote

Sotungin lukion yleis- ja urheilulinjalle valittiin yhteensä 144 opiskelijaa. Tutustu Sotungin lukion uuden opiskelijan tietopakettiin, eli kesäkassiin. Löydät sieltä paljon olennaista tietoa tulevista opinnoistasi.

Sotungin lukion esittely

Koontisivu

Sotungin lukio on vantaalainen lukio. Sotungin lukion vahvoja osaamisalueita ovat kansainvälisyys, urheiluvalmennus ja etälukio-opetus.

Hakunilan suuralue

Osaamista ja osallistumista – lapset ja nuoret mukaan tekemään kestävämpää ruokakulttuuria avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Hanke

Hankkeen tavoitteena on nostaa ruokailuprosentteja ja samalla laskea ateriapalveluiden hiilijalanjälkeä sekä opettaa kestävän elämäntavan periaatteita lapsille ja nuorille.

“A very good experience!” - ranskalainen Milo, 17, opiskeli kuukauden ajan Sotungin lukiossa ja tutustui Suomeen

Artikkeli

Sotungin lukion ranskalaisen vaihto-oppilaan haastattelu marraskuussa 2021

Digituki

Palvelu

Digitukea saa sähköisen asioinnin, verkkopalveluiden ja yleisimpien sovellusten käyttöön liittyvissä ongelmissa sekä tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen käytössä.