Palveluryhmä: Koulutus

Tähän listautuvat kaikki sisällöt, joille on merkitty palveluryhmäksi koulutus. Sivustolla saattaa kuitenkin olla myös muuta koulutukseen liittyvää sisältöä.

Vanhojen tanssit 2023 Sotungin lukiossa

Tiedote

Sotungin lukion vanhojen tanssit järjestetään lukion liikuntasalissa 10.2.2023. Koululaisesitykset ovat klo 10, 12 ja 13.15 ja pääesitys Vantaan puhallinorkesterin säestyksellä klo 16. Esityksen juontavat Veeti Lemmetyinen ja Vilma Myllykoski.

EYP – nuorten keino vaikuttaa

Blogi Sotunki maailmalla

Kuuden opiskelijan ryhmä Sotungin lukiosta osallistui Euroopan nuorten parlamentin istuntoon Salossa 18.11. – 20.11.22. Lue heidän kokemuksistaan.

ERASMUS+ S.O.U.L. -projektimatka Brysseliin

Blogi Sotunki maailmalla

Kansainvälisen Erasmus+ S.O.U.L -projektin yhteiselle matkalle Sotungin lukiosta osallistuivat opiskelijat Sara Karjalainen ja Niklas Busk sekä opettajat Eero Nummenmaa ja Kristina Tuominen. Projektiryhmät viidestä eri maasta tapasivat Brysselissä innostavan ohjelman ja iloisen yhdessäolon merkeissä

Futarit Belgiassa

Blogi Sotunki maailmalla

Jalkapallovalmennukseen osallistuvat tytöt kävivät vierailulla kumppanikoulussamme KSOM Rozenbergissä. Lue matkaraporttimme Moliin, Belgiaan.

Ikimuistoinen Italia

Blogi Sotunki maailmalla

Sotungin lukiolaisten Erasmus+-vaihto Trevisoon tutustutti heidät italialaiseen kulttuuriin ja loi joukon ystävyyssuhteita. Lue Sofian, Oonan, Onnin ja Linnean matkakertomus.

Kavereita, kahviloita ja kioskeja Cadizissa

Blogi Sotunki maailmalla

Millaista on viettää kaksi viikkoa Espanjassa Erasmus+-vaihdon kautta? Lue Ellin, Sannin, Davidin ja Ainon matkasta Cadiziin 9.-21.10.2022.

Sotungin lukion uudet opiskelijat

Tiedote

Sotungin lukion yleis- ja urheilulinjalle valittiin yhteensä 144 opiskelijaa. Tutustu Sotungin lukion uuden opiskelijan tietopakettiin, eli kesäkassiin. Löydät sieltä paljon olennaista tietoa tulevista opinnoistasi.

Sotungin lukion esittely

Koontisivu

Sotungin lukio on vantaalainen lukio. Sotungin lukion vahvoja osaamisalueita ovat kansainvälisyys, urheiluvalmennus ja etälukio-opetus.

Hakunilan suuralue

Digituki avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Palvelu

Digitukea saa sähköisen asioinnin, verkkopalveluiden ja yleisimpien sovellusten käyttöön liittyvissä ongelmissa sekä tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen käytössä.

Osaamista ja osallistumista – lapset ja nuoret mukaan tekemään kestävämpää ruokakulttuuria avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Hanke

Hankkeen tavoitteena on nostaa ruokailuprosentteja ja samalla laskea ateriapalveluiden hiilijalanjälkeä sekä opettaa kestävän elämäntavan periaatteita lapsille ja nuorille.